Workshop

Hond: van wolf tot maatje

Inleiding

Is de hond in de basis nog de wolf die 30.000 jaar werd gedomesticeerd? Of heeft de hond zich geëvolueerd tot een soort mens op 4 poten? Een maatje bij wie je je zorgen kwijt kan, troost kan vinden en je gezelschap houdt in eenzame tijden? In deze workshop zal Eduard Deckers deze ontwikkeling nader belichten. Hij zal met name stilstaan bij de gevolgen die deze ontwikkeling voor de hond zelf heeft.

Inhoud workshop

Aan de hand van casussen zal hij vertellen hoe een hond anno 2018 resoneert op wat zich afspeelt in het gezin en welke rol zijn eigen achtergrond speelt in het gedrag dat hij laat zien.

Het is een workshop en geen lezing. Dat houdt in dat de aanwezigen volop de kans krijgen vragen te stellen en desgewenst bepaalde vraagstukken ervaringsgericht worden uitgewerkt aan de hand van korte opstellingen.

Leren of ervaring?

Feitelijk ‘leer’ je niets in deze workshop, maar ervaar je! Je gaat namelijk op ontdekkingstocht in de ervaringswereld die jij deelt samen met je hond, jullie gezamenlijke Soul. wat gebeurt daar en waarom. En belangrijker: wat is er nodig om het samenzijn van jou en je hond terug te brengen tot wat het in de basis is: Samen Zijn.

Een boeiende workshop die je een andere kijk geeft op het houden van huisdieren en honden in het bijzonder.

Plaats en tijd

Vrijdag 21 september van 10.00 tot 13.00 uur.
Honden en paardenschool Van Stal
Kostverlorenkade 25 in Amstelveen

Vrijdag 5 oktober van 14.00 tot 17.00 uur
Movicoaching, Boerderij Croy
Rootakkers 59 in Helmond

Kosten

De kosten voor het bijwonen van deze workshop zijn €45,- en worden vooraf gefactureerd

Opgeven

Voor de workshop in Amstelveen op 21 september kun je je opgeven door HIER te klikken.

Voor de workshop in Helmond op 5 oktober kun je je opgeven door een email te sturen naar info@Movicoaching.nl. Vermeld daarbij je naam, adres en telefoonnummer.

Facebook
linkedinmail