Dieren weer lekker in hun vel

Dat is de missie van dierenarts Eduard Deckers

We zijn ons er niet altijd van bewust maar dieren krijgen soms veel voor hun kiezen. Soms raken ze simpelweg getraumatiseerd door gebeurtenissen die hen overkomen zoals we veel zien bij honden uit het buitenland. Dieren kunnen echter ook innerlijk in de knel komen door situaties waar ze in verkeren of verkeerd hebben.

Omdat dit gevolgen heeft voor de gezondheid en welbevinden van het dier, en zich kan uiten in het gedrag dat het dier laat zien, heeft dierenarts Eduard Deckers zich toegelegd op de emotionele en mentale gezondheid van dieren.

Traumatische ervaringen worden opgeslagen op een, voor ons, onzichtbare laag. Om te komen tot verwerking van het trauma of om hen uit de knel te halen, zal dan ook op deze laag heling moeten plaats vinden. Om dit mogelijk te maken past dierenarts Eduard Deckers de geneeswijze Sjamanistische Healing toe. Daarbij geeft het dier zelf aan wat er geheeld mag worden.

Omdat emotionele en mentale onbalans in sommige gevallen effect heeft op de energetische en fysieke laag, moet in dat geval ook op deze lagen herstel plaats vinden. Dierenarts Eduard Deckers gebruikt hiervoor de Natuurlijke en Traditioneel Chinese Geneeswijze.

Dierenarts Eduard Deckers heeft het Healthy Animal Network opgericht om indien nodig te zorgen voor een gelijktijdige behandeling door andere dierbehandelaars zoals klassieke homeopaten, osteopaten en acupuncturisten.

Je kunt bij Eduard Deckers terecht voor

  • Alle gezondheidsklachten en problemen rond gedrag waarvan je vermoed dat er een trauma aan ten grondslag ligt, of wanneer je dit zou willen uitzoeken.
  • Heling van je dier (en eventueel jezelf)
  • Eenvoudige diergeneeskundige handelingen zoals titerbepaling en vaccinatie
  • Sjamanistische begeleiding in persoonlijk en/of professioneel proces

Ervaringen

Nogmaals hartelijk dank voor het bijzondere gesprek. Ik heb het gevoel, dat er sinds vanochtend al iets veranderd is….. er is iets in beweging gekomen. Bijzonder!
Birgit met haar hond Robin
Eduard kan de situatie heel goed van een andere, verrassende kant bekijken. En dit geeft weer ruimte als je eigen gedachten zijn vastgeroest in een bepaald stramien.
Josien met haar paard Monchou
Eduard’s aanpak is vriendelijk, geïnteresseerd, verrassend en inlevend. Met veel respect voor het dier en zijn baasje. Een aanrader voor iedereen die werkelijke verbinding met zijn dier wil maken en verder wil kijken dan corrigeren van gedrag door straffen en belonen.’
Denise met haar hond Pluq
Ik heb vanochtend een telefonisch gesprek gehad met Eduard Deckers betreffende het gedrag van mijn hond. Door het gesprek alleen al heb ik een kijkje in mijn eigen leven gekregen. Een nieuw inzicht wat verder gaat dan alleen de relatie die ik heb met mijn hond.
Patricia met haar hond Skye
Wil je allereerst hartelijk bedanken. Je hebt me veel inzicht gegeven, vooral over de plek die de honden in mijn leven in nemen. Je bent haarscherp in je analyses en doorziet veel en voelt veel aan.
Jeanne met haar honden Nipper, Bandhu en Corsica
Klik hier om de volledige tekst te lezen
2805, 2019

Ziekte of symptoom

mei 28th, 2019|0 Comments

Ziekte of symptoom? Ik weet niet zo goed waar we het aan te danken hebben, hier in onze Westerse Wereld, dat we obstakels in het leven definiëren als een probleem dat moet worden [...]

1705, 2019

Zomaar een dag

mei 17th, 2019|0 Comments

Zomaar een dag Minoes is eerder bij me geweest. Ze had erg veel last van allerlei ontstekingen in haar bekje die erg veel pijn deden en maar niet over wilde gaan. De poes [...]

605, 2019

Paardenverhalen

mei 6th, 2019|0 Comments

Paardenverhalen Indy maakt er een sport van om de persoon, die haar benadert in de wei, eerst dreigend te benaderen met de oren plat in de nek en de tanden ontbloot, om vervolgens [...]

3004, 2019

Zomaar een dag

april 30th, 2019|0 Comments

Sammie is een Labradoodle en dient verplicht te worden gecastreerd. Maar, onze Sammie is onder behandeling bij mijn collega behandelaar, klassiek homeopaat Angel Westerbeek, voor chronische darmklachten. Angel leek het niet zo’n goed [...]

Facebook
linkedinmail