Sjamanistische Healing

Elk dier en elk mens draagt zijn eigen heelheid bij zich en zoekt daarvoor iemand waarbij die heelheid ‘eigen’ en daarmee beleefd kan worden.

Bij een Sjamanistische Healing wordt er contact gemaakt met het Sjamanistisch veld en het dier of de mens die om heling vraagt. Van daaruit ontstaat er een beweging van de ziel naar een ‘midden’, een soort oer vorm, het oorspronkelijke ongedefinieerde ‘zelf’.

Langs deze weg worden trauma’s opgeruimd, gedragsprogramma’s gewist, innerlijke overtuigingen over onszelf weggenomen. We mogen alles ervaren om als compleet en heel wezen de wereld tegemoet te treden zoals vertrouwen, levenslust, sexualiteit, het zelf, verbondenheid en vermogen tot zelfexpressie.

In de basis geldt dit ook voor dieren, afgezien van het feit dat er geen overtuigingen en verhalen rond het zelf, er is geen ‘ik’. Dat maakt het werken met dieren directer en vollediger. Er zijn minder schillen af te pellen en de dieren reageren directer.

Deze manier van werken biedt het voordeel dat we de wereld vanuit het dier kunnen waarnemen, waar zij de beperkingen en de trauma’s ervaren en wat zij nodig hebben. Dit kan van alles zijn. Van losmaken skeletdelen, kruidentincturen, energetische behandeling maar ook wat zij nodig hebben van ons mens in de vorm van vertrouwen en het wegnemen van lading in de vorm van schuld, verdriet, angst en frustratie binnen de dynamiek met het dier.

Dit stelt ons dus ook in de gelegenheid om op de dynamiek tussen ons en het dier te werken en op onszelf als onderdeel van deze dynamiek.

Werken op dit vlak, op deze onderstroom stelt het dier in staat zijn eigen heelheid op te zoeken om zo zich te kunnen verlossen van gedragingen en symptomen.

Facebook
linkedinmail