Holografische behandeling binnen Healthy Animal Network

Dit is je kans om je hond klachtenvrij te krijgen, èn je hond te laten helen op zielsniveau èn je hond een leven te bezorgen dat dat vrij is van chronische stress èn jezelf een vrije relatie met je hond te bezorgen!

Holografisch nader verklaard: waar holistisch verwijst naar een benadering van het dier als geheel, word met holografisch bedoeld dat alles met elkaar samenhangt: het energetische, het fysieke, het mentaal/emotionele en de ziel. Ze zijn allen vertegenwoordigd in het dier en beïnvloeden elkaar op een manier die we nog niet helemaal ‘in the picture’ hebben. Maar ze doen het wel.

Als enkelvoudige behandelaar ligt de focus, intentie, vaardigheid en persoonlijke gave vaak maar op één of twee van die gebieden. De eerste intentie van Healthy Animal Network is dan ook om al deze persoonlijke kwaliteiten op het vlak van diergezondheid en gedrag met elkaar te verbinden. Uiteindelijk komt dit ten goede aan het dier en aan jou als eigenaar. Je hoeft tenslotte niet meer te hoppen van behandelaar naar behandelaar als het maar niet wil lukken het dier ‘heel’ te krijgen.

De volgende stap is dieren op deze manier daadwerkelijk meer te gaan behandelen. Het gebeurt al op kleine schaal met positieve resultaten maar door middel van een proef krijgt het in de praktijk echt handen en voeten.

In samenwerking met Marlies Garvelink (www.Lunanueva.nl ) en Angel Westerbeek (www.angelwesterbeek.nl) word een proef gestart met het behandelen van honden op een ‘holografische’ manier. Dat wil zeggen dat met deze proef homeopathie, natuurgeneeskunde, ostepoathie, Shiatzu, acupunctuur, mentaal/emotioneel helen en systemisch werken bij elkaar wordt gebracht en zo het dier op alle lagen wordt behandeld.

Het idee is om met maximaal 3 behandelingen van eenieder (dus 9 in het totaal) de hond weer op de rit te krijgen. Om het financieel behapbaar te houden voor de deelnemer bieden we alle drie korting op ons tarief gedurende deze proef.

Op het einde van de proef worden de resultaten van de patiënten op Facebook gepubliceerd.

Ben je

  • Al een tijdje aan het tobben met chronische klachten bij je hond
  • Erg gemotiveerd om je hond te helpen,
  • Bereid om ook te laten kijken naar eventuele bronnen van stress bij je hond als het gaat jullie onderlinge dynamiek?

En woon je in Oost-Nederland?

Meld je dan aan door het formulier in te vullen. Jouw aanmelding  wordt dan in behandeling en hoor je binnen twee weken of je kan deelnemen aan de proef. Je hoort dan ook wat de totale behandeling zal gaan kosten. We beginnen met maximaal 5 deelnemers.

Je hond klachtenvrij, geheeld op zielsniveau èn een leven dat vrij is van chronische stress èn jij een vrije relatie met je hond! Dit is je kans!

Facebook
linkedinmail