Online training In Tune met je hond en jezelf

In deze online training leer je alle ins and outs ten aanzien van het functioneren van je hond en jezelf. Hij neemt je mee langs de werking van het brein, wat stress is en wat het met het lichaam doet. Tevens leer je wat er ten grondslag ligt aan de stress en hoe deze bron van stress bij je hond terecht is gekomen. Maar bovenal maakt deze training je bewust van je hond en jezelf. Waaruit staat nu de werkelijke verbinding met je hond en wat staat er in de weg om dat ook als zodanig te ervaren.

Het doel is op een andere manier naar je hond te leren kijken en te ervaren, zodat jullie samen In Tune door het leven kunnen gaan.

Hij bestaat uit 3 modules waarvan de eerste uitsluitend uit de noodzakelijke theorie bestaat. Door middel van vragen, waarvan je persoonlijk feedback krijgt, ga je aan het werk met de hond en jezelf.

In de tweede module vindt er een individuele sessie plaats van jullie met Eduard Deckers. Hij gaat met jullie op reis om verder in de diepte te ontdekken wat er ‘dwars zit’ zodat jullie je meer met elkaar mogen gaan verbinden.

De derde module bestaat uit een verdere fine-tuning door middel van sessies. Mocht dat nodig en wenselijk zijn.

Er zijn telkens maximaal 15 deelnemers om Eduard in de gelegenheid te stellen optimaal te kunnen begeleiden. De kosten voor deelname aan module 1 is €135,-.

Scroll naar boven