IMG_1439

In het volgende geval kreeg een consult naar aanleiding van een gedragsprobleem een onverwachte wending voor de eigenaresse.

Ik werd gevraagd te kijken naar een bijzonder geval van een terrier die een hoop kabaal maakte als zij achterop de fiets bij haar vrouwtje zat wanneer ook de nieuwe vriend van het vrouwtje meefietste. Al snel bleek ik te maken te hebben met een super gevoelig hondje die uitstekende antennes heeft voor stemmingen in het gezin en hiervoor aan het werk gaat. En, ongelooflijk hoe het hondje hierin op haar bazinnetje spiegelt. In mijn zoektocht waar het hier nu eigenlijk om ging kwamen we uit bij haar vader en moeder, haar broer die dood geboren is en waar ze pas laat van wist, de niet genomen rouw van de moeder en haarzelf en hoe dit ook weer doorwerkte naar haar zoon. De hond pikte dit allemaal op en wist af en toe gewoon niet hoe ze moest omgaan met deze onrust.

Door hier samen mee aan de slag te gaan, en het hondje ook te zien in haar prachtige gevoelige kwaliteit ontstond er rust in het systeem en dus ook bij het hondje. Wat een klus voor de eigenaresse en het hondje, maar hoe prachtig om te ervaren!

Logo hoge resolutie laag

Facebook
linkedinmail