Healing Mens

Dieren zijn dienend in ons eigen persoonlijk ontwikkelproces. Hierop kiezen wij hen onbewust uit, en veelal blijft dit ook onbewust. Dan hebben wij een dierenleven lang plezier van het dier in de vorm van gezelschap, kameraadschap, vrijheid, liefde, beweging of sport.

Echter, in sommige gevallen betekent dit dienend zijn van het dier, dat we worden geconfronteerd met onze eigen thema’s. Dan spelen, in relatie tot het dier, oude trauma’s op en voelen wij ons machteloos, angstig of gefrustreerd. In zo’n geval is het dier als het ware ‘klokkenluider’, hij maakt je attent op iets dat bij jezelf geheeld mag worden.

Dit dienend zijn aan ons proces kan soms ook beteken dat het dier emotioneel niet goed raad weet met deze menselijke emoties, en dat het dier wellicht wat wonderlijk gedrag gaat vertonen dat we niet goed kunnen thuisbrengen of veranderd krijgen. Het kan ook zijn dat hij er zelfs onder gebukt gaat, dat het fysieke klachten begint te krijgen.

In al deze gevallen kan Healing van jou, als mens naast het dier helpend zijn in dit proces. Een healing kan ervoor zorgen dat emotionele blokkades en overtuigingen op een onderbewust niveau, worden weggenomen en geheeld. Het gevolg is dat je hierdoor bewust of onbewust anders in het leven komt te staan. Gebeurtenissen of situaties die je eerder als onoverkomelijk zou hebben beschouwd, vallen je dan soms niet meer op en voel je je vrijer om in het leven te bewegen overeenkomstig jouw eigen bron of essentie.

Wanneer dergelijke blokkades worden weggenomen, en jijzelf vrijer in het leven komt te staan, hoeft het dier dit niet meer voor je op te lossen en kan ook dan ook zelf vrij bewegen volgens zijn eigen natuurlijke bron. Hij verplaatst zich als het ware van de emotionele plek die er voor hem was, naar zijn oorspronkelijke natuurlijke plek.

Dierenarts Eduard Deckers geeft daarom, ten behoeve van het welbevinden van het dier, wanneer nodig en gevraagd ook healings van de mens ernaast.

Ben je benieuwd of deze heelwijze ook iets voor jou en jouw dier zou kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@eduarddeckers.nl.

Facebook
linkedinmail