Eduard Deckers

Dieren zien voor wie zij oorspronkelijk zijn, dat is mijn missie.

Want door alle trauma’s, angsten, gebreken en aandoeningen raakt het dier niet alleen delen van zichzelf een beetje kwijt, ook ons lukt het niet meer het dier in al zijn kracht waar te nemen.

Om die reden zie ik het als mijn taak als dierenarts juist die innerlijke kracht te vergroten, de blokkades op te heffen, en waar nodig de verloren delen weer terug te brengen bij het dier.

Om dat te bereiken zet ik alle beschikbare geneesstromingen in: Westers in de vorm van geneeskrachtige kruiden voor het fysieke deel, Chinees voor het energetische deel en Sjamanistisch voor alle verloren delen.

En in deze werkwijze voel ik mijzelf ook weer compleet!

Mijn loopbaan reflecteert tevens mijn persoonlijke ontwikkeling. Van cognitief naar intuïtief naar onderbewust.

Ik ben in 1991 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. De eerste negen jaar heb ik op meerdere plaatsen in de praktijk gewerkt met zowel paarden als gezelschapsdieren. Daarna heb ik het dier als dierenarts ook vanuit allerlei andere perspectieven leren kennen, namelijk vanuit het perspectief van productie, dierziekte en diervoeding. Het heeft mij een volledig beeld gegeven van hoe wij, mensenkinderen, dieren zien en houden.

In 2014 ben ik het intuitieve pad ingeslagen omdat er een heel terrein nog niet ontgonnen was: de wisselwerking tussen mens en dier. Ik had hier iets te doen! Om vanuit professioneel perspectief eigenaren te kunnen begeleiden bij de bewustwording van hun eigen deel in de energetische laag met het dier heb ik een opleiding Systemisch Werken bij Phoenix afgerond in 2014. In 2015 heb ik de Connectie cursus bij de Healthcare Academy in De Bilt gevolgd.

Maart 2018 heb ik de opleiding Sjamanistic Healing afgerond en pas ik inmiddels de techniek dagelijks toe in mijn praktijk om inzicht te krijgen in wat er in het dier omgaat en de helen.

Facebook
linkedinmail