Vanaf 1991 heb ik het vak dierenarts uitgeoefend in al zijn hoedanigheden. Als regulier dierenarts, als dierenarts in het toezicht en als beleidsmaker op het ministerie van Landbouw. Ik heb het dier, en de wijze waarop wij daar als mens mee omgaan, in al zijn facetten leren kennen.

Tegelijkertijd heb ik mij ook persoonlijk ontwikkeld om de obstakels die op mijn pad kwamen het hoofd te kunnen bieden. Ik heb daarin mijn eigen essentie en kracht ten volle mogen ontwikkelen: het helen van dier en mens.

Beiden, het professionele en het persoonlijke pad zijn nu samen tot één. Een Sjamanistische visie op het leven, waarin alles één is en wij bewegen op de krachten die ons omringen.

Van daaruit kunnen dier en mens bij mij terecht, om zelf eenheid te ervaren in hun ware essentie, hun ongedefinieerde natuurlijke oervorm. Ieder voor zich en in onderlinge vrije verbinding.

Facebook
linkedinmail