Doel van de behandeling door Eduard Deckers is herstel van natuurlijke balans in het dier en met zijn omgeving.

Door middel van Sjamanistic Healing zal er in eerste instantie gekeken worden naar trauma’s bij het dier zelf en deze worden geheeld. Feitelijk betekent dit dat Eduard Deckers op een onderbewuste laag de ervaringen en gemoedstoestand van het dier op zich in laat werken. Van daaruit gaat hij, nog steeds op de onderbewuste laag, op zoek naar wat het dier aangeeft nodig te hebben om zich beter te voelen. Het is verdieping van de techniek zoals deze aangereikt wordt bij de opleiding tot begeleider van systemische familieopstelling.

Vervolgens kijkt Eduard Deckers wat het dier nodig heeft voor zijn herstel. Er kan dan gekozen worden uit:

  • Acupunctuur van de Back Shu punten ten behoeve van stimulatie of deblokkering organen.
  • Zalven van de Connectiepunten ten behoeve van ‘uitlijning’ van het dier.
  • Inzetten kruiden(tincturen) voor reinigende en helende werking in en rond het lichaam
  • Familieopstellingen om het veld van dier en eigenaar op te schonen en te helen.

Het lukt zelden om uw dier in één keer helemaal goed te krijgen. Eduard Deckers raadt daarom aan om in ieder geval 3 maal te behandelen, telkens met een tussenperiode van 2 tot 4 weken. Dit is echter volledig op samenspraak met u.

Eduard Deckers streeft naar een dier in harmonie met zichzelf en zijn omgeving, maar ook naar een tevreden klant. Indien het een louter fysieke klacht betreft waarvoor u het advies en eventuele behandeling wenst, kunt u dit van tevoren aangeven. Eduard Deckers zal dan in samenspraak met u besluiten of behandeling mogelijk is of dat het raadzaam is het dier voor verder onderzoek te verwijzen naar een collega.

Spreekt de behandelwijze u aan en bent u benieuwd naar wat Eduard Deckers u te bieden heeft? Neem dan gerust contact op via info@eduarddeckers.nl of bel 06 402 07 935.

Facebook
linkedinmail