Overzicht
Curriculum
Beoordelingen

In deze online training leer je alle ins and outs ten aanzien van het functioneren van je hond en jezelf. Hij neemt je mee langs de werking van het brein, wat stress is en wat het met het lichaam doet. Tevens leer je wat er ten grondslag ligt aan de stress en hoe deze bron van stress bij je hond terecht is gekomen.

Maar bovenal maakt deze training je bewust van je hond en jezelf. Waaruit staat nu de werkelijke verbinding met je hond en wat staat er in de weg om dat ook als zodanig te ervaren.

Het doel is op een andere manier naar je hond te leren kijken en te ervaren, zodat jullie samen In Tune door het leven kunnen gaan.

Curriculum

 • 1 Sectie
 • 9 Lessen
 • 7 quizzen
 • 0 Opdrachten
 • 0m Duur
Alles uitbreiden
Module 1: de theorie
9 Lessen7 quizzen0 Opdrachten
 1. Welkom!
 2. Handleiding
 3. Inleiding
 4. Vragen bij de Inleiding
 5. Hoe werkt het brein?
 6. Vragen bij hoofdstuk Het Brein
 7. Wat gebeurt er in je hond bij stress
 8. Vragen bij hoofdstuk: Wat gebeurt er in je hond bij stress
 9. Oorzaken van stress
 10. Vragen bij hoofdstuk: Oorzaken van stress
 11. Wisselwerking tussen de hond en de mens
 12. Vragen bij hoofdstuk: Wisselwerking hond/mens
 13. In verbinding met je hond
 14. Vragen bij hoofdstuk: in verbinding met je hond
 15. Eigen ervaringen
 16. Feedback
5 van 5

5 gebruikerswaarderingen

Raquel Schoneveld
Apr 2, 2024 @ 5:36 pm
In tune met je hond (en jezelf)
Een mooi training met veel waardevolle informatie die je op je eigen tijd kan lezen. De opdrachten geven een prachtige verdieping. Ze zetten je aan tot nadenken over zowel je hond als jezelf (en de wisselwerking daartussen). De feedback van Eduard op de antwoorden helpen om het plaatje verder in te kleuren. Wat mij betreft een aanrader.
Antwoord
Erica Weeda
Mar 25, 2024 @ 8:35 am
In Tune - een waardevolle reis
Als je gemotiveerd en bereid bent om jezelf een spiegel voor te houden, diep te gaan en eerlijk naar je hond én jezelf te kijken levert het een prachtige en waardevolle reis op.
Antwoord
Cardi van den Berg
Mar 23, 2024 @ 12:51 pm
In Tune met je hond
Een mooie training die voor mij en Sky op het juiste moment kwam. Duidelijke theorie. Bij de lessen 'hoe werkt het brein' en 'wat gebeurt er in je hond bij stress' kunnen de video's van Eduard over deze onderwerpen zeker nog meer duidelijkheid geven . Op de na elke les beantwoorde vragen gaf Eduard snel en helder feedback. Er is voor Sky en mij nu een weg ingeslagen die vast en zeker naar "In tune" zal leiden. Voor mensen die openstaan voor een holistische benadering is deze training een echte aanrader!
Antwoord
Jacqueline van de Werken
Mar 19, 2024 @ 10:17 am
In Tune met je hond (en jezelf)
Een hele leuke cursus waar ik al veel van geleerd heb. De theorie wordt heel duidelijk uitgelegd en na beantwoording van de vragen krijg je van Eduard handvatten waar je weer mee verder komt. Ik zie zeker al verbetering in de verbinding met James en mij. Zeker een aanrader!
Antwoord
Laura van Brummelen
Mar 19, 2024 @ 10:10 am
In tune met je hond
Deze mooie online training In tune met je hond maakt zijn titel volledig waar. Door een fijne afwisseling van heldere theorie, beantwoorden van vragen en de feedback daarop, wordt je in staat gesteld steeds een laagje dieper te gaan in het ontrafelen van wat er speelt. Gedrag van honden is complex en het filter waarmee we er naar kijken maakt het er niet makkelijker op. Door deze training ben ik mij bewust met welk filter ik kijk en welk gevoel het lastige gedrag van mijn hond bij mij oproept. Nu heb ik helder wat we daar zowel individueel als samen in te ontwikkelen hebben. Aanrader dus!
Antwoord

×

Gratis lesvideo's:

Thumbnail
Welkom!
06:40:12
Scroll naar boven