boek Oerdier|Oermens originele eerste versie

Auteur: Eduard Deckers

prijs € 22,75 (incl BTW)

Te bestellen bij www.Boekengilde.nl en alle overige online-boekhandels zoals Bol.com.

Op 10 september is een het boek ‘Oerdier|Oermens’ op de markt gekomen. Het boek is geschreven door dierenarts Eduard Deckers en heeft als ondertitel ‘Over een authentieke relatie tussen mens en dier vanuit een Sjamanistisch perspectief’.

Het boek is geschreven op basis van de ervaringen die dierenarts Eduard Deckers heeft opgedaan tijdens Sjamanistische helingen van dier en mens. Het werpt een andere kijk op problemen die we vaak aantreffen bij onze dieren maar ook op de relatie die wij met onze dieren hebben. Het boek neemt de lezer als het ware mee in het perspectief van het dier op zijn eigen problemen zoals angst door trauma, verlatingsangst of rasgebonden gedragsproblemen. Wat gebeurt er nu eigenlijk in dit dier? Hoe beleeft het de wereld waarin het leeft en de relatie met de eigenaar? Maar het boek neemt de lezer ook mee in een ander perspectief op gezondheid en op onszelf, de mens naast het dier. Waarom doen wij de dingen die wij doen en hebben wij de dieren die we hebben?

Dierenarts Eduard Deckers is in 1991 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na het doorlopen van een carrière als regulier dierenarts en bij overheidsinstanties, heeft hij zich in eerste instantie als holistisch dierenarts toegelegd op de relatie tussen mens en dier vanuit Systemisch perspectief. Later ontdekte hij dat met een holistische benadering en een benadering vanuit de mens, het dier niet altijd of niet volledig geholpen is. Door zich te bekwamen in Sjamanistische helingen heeft hij ook de beleving van het dier zelf ontsloten. Van daaruit heeft hij allerlei ontdekkingen gedaan die hij heeft neergeschreven in dit boek.

Het boek geeft een inkijkje in een de belevingswereld van het dier en hoe wij als mens en dier kunnen komen tot een harmonieus samen zijn die recht doet aan ieders innerlijke oer-natuur.

Facebook
linkedinmail