Begeleiding Professional

Het professionele leven en privéleven is niet van elkaar te onderscheiden als het gaat om het persoonlijke proces. Uiteindelijk leven we ze beiden vanuit hetzelfde lijf en dezelfde bron. Het essentiele zit hem dat we het privéleven samen met anderen doen, partners, familieleden en vrienden, maar dat als het gaat om het professionele aspect, we er alleen voor staan. Dit hebben we zelf te doen. En daar kan het knel lopen. Dan komen al snel de vragen: wat heb ik te doen? Hoe zet ik mijzelf neer? Hoe kom ik volledig tot mijn recht?

Dit zijn vragen die wij zelf niet cognitief kunnen beantwoorden, omdat de beperkingen die wij onszelf opleggen voortkomen uit het brein en zijn overtuigingen over onszelf. Met hetzelfde brein en gedachtespoor dit weer oplossen is onmogelijk.

Wanneer wij werken vanuit onze bron, ervaren we werken niet meer als een noodzakelijk kwaad, maar zijn we dienend aan het Grotere Geheel. Je stelt jouw eigen bijzondere kwaliteiten beschikbaar voor hen die dat nodig hebben. Op die manier kost het geen energie meer, maar levert het voldoening op.

De begeleiding

De begeleiding van Eduard Deckers bestaat uit het je op een onderbewust niveau contact laten maken met je eigen essentie, dat wat je te brengen hebt, daar waar jouw eigen zielskracht zit. Daarbij gaat het niet om de vormgeving, het woorden geven of beschrijven, maar om het leven van jouw eigen essentie. Op die manier ga je als vanzelf keuzes maken die kloppen met deze essentie, en stop je die activiteiten waarvan je ervaar dat het niet stroomt en je veel kracht en inspanning kosten.

Door middel van Sjamanistische healing wordt je ziel mee genomen naar haar essentie, voorbij de blokkades, ervaringen en bijbehorende overtuiging van ons mens-zijn. Je essentie wordt als het ware ontsloten.

Tegelijkertijd, wanneer gewenst, wordt je getraind in het vinden van jouw eigen hulpbronnen en krijg je inzicht in essentiële aspecten van het leven zoals de dood, de onderwereld, de hemel en de hel, de liefde en jouw dienende plek in dit leven.

Het resultaat

Het resultaat van deze begeleiding is dat je moeiteloos als professional in jouw eigen kracht kan gaan staan, voorbij alle beperkingen en blokkades die in het verleden zijn ontstaan. Dit kan een enorme shift geven in je belevingswereld, maar dt is dan blijkbaar waar jouw ziel, jouw essentie, om vraagt.

Werken vanuit eigen bron betekent een gevoel van vrijheid om datgene te doen wat kloppend is voor jou, en daarmee dienend voor de mens en het dier die bij jou komen.

De kosten

Aangezien de begeleiding wordt afgestemd op het verlangen kunnen de kosten nogal variëren. Wanneer je interesse hebt in deze begeleiding, neem dan contact op zodat we samen kunnen ervaren wat nodig is en je zodoende weet welke kosten hieraan verbonden zijn.

Het mailadres is info@eduarddeckers.nl.

Facebook
linkedinmail