Basistraining Intuïtief Waarnemen en Handelen

Inleiding

Onze intuïtie en het waarnemen en handelen vanuit deze intuïtie is het enige dat wij als kind tot onze beschikking hebben. In de loop van onze ontwikkeling als mens raakt deze manier van de wereld inkijken overschaduwd. In het vergaren van kennis en de bijbehorende baan binnen een complexe samenleving is weinig ruimte voor de intuïtie.

Maar ook diverse ervaringen in het leven maken dat onze manier van de wereld inkijken en handelen geconditioneerd raakt. We zijn door dit alles niet meer in staat de wereld waar te nemen voor wat hij werkelijk is en te handelen op basis van informatie over ons Zelf. En dit is ook precies hoe het dient te verlopen. Want nu, als volwassen mens mogen we op basis van begrip en kennis van wie we zijn onze intuïtie weer ontsluiten en hiernaar gaan leven.

Doel training

Deze training geeft je de tools en vaardigheden die je in het dagelijks leven kunt toepassen om het proces van zelfontluiking te faciliteren. Dit proces zal uiteindelijk leiden naar werk en leven in harmonie met wie we werkelijk zijn en om de wereld om ons heen te kunnen zien hoe hij werkelijk is.

Opzet training

De training bestaat uit 10 middagen waarin kennis omtrent ons ZIJN wordt afgewisseld met het opdoen van ervaring door middel van drumreizen en vertoeven tussen de paarden. Sjamanisme, Boeddhisme, Westerse wetenschap wisselen elkaar af om zo te komen tot een totaalplaatje van wie we zijn. Om dit uiteindelijk weer achter ons te laten en te leren varen op onze innerlijke koers van de intuïtie.

Programma

Dag 1: Introductie
Dag 2: Werkelijkheden
Dag 3: De ego tunnel
Dag 4: Zielsverbinding
Dag 5: De blokkades
Dag 6: Afstemming
Dag 7: Ervaren tussen de paarden
Dag 8: Ervaren tussen de paarden
Dag 9: Stilstaan bij de ervaring
Dag 10: Eén geheel

De middagen beginnen om 14.00 uur en eindigen om 17.00 uur met een uitloop naar 17.30 uur.

Er wordt telkens eerst één onderwerp behandeld. Vervolgens maak je een innerlijke (sjamanistische) reis op dit onderwerp onder geleide van de drum om te ervaren hoe dit onderwerp bij jou leeft om je er vervolgens van te ontkoppelen.

Je zit gedurende de hele middag, dus ook tijdens de sjamanistische reizen, op het speciaal door Eduard ontworpen en gemaakt MeTime stoeltje.

www.MeTimestoeltje.nl

Overige informatie

De kosten voor de training zijn € 595,- excl. BTW

De trainingen worden gegeven op de woensdagmiddag, afgezien van de middagen tussen de paarden. Die vinden plaats op een zaterdagmiddag.

Woensdag 3 april, 17 april, 15 mei, 29 mei, 12 juni, 19 juni,
Zaterdagen 29 juni en 6 juli
Woensdag 10 juli, 24 juli

De trainingen worden gegeven aan de Joppelaan 106 in Joppe (bij Deventer)

Er is plaats voor maximaal 5 deelnemers.

NOG 3 PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Heb je wel interesse in deze training? Laat het dan even weten door een mailtje te sturen aan info@eduarddeckers.nl.

Interesse?

Heb je nog vragen? Stuur mij dan een mailtje of stel je vraag via het contactformulier.

Scroll naar boven